"God is the Parent of Humankind"

Reflections of 120 Christians Who illuminated History

Conveyed from a Seminar in the Spirit World

 

"Jumala on lhmiskunnan Vanhemmat"

120 historian aikana vaikuttaneen kIistiiy1l kommentteja
seminaarista, joka pidettiin henki-D1aailmassa

 

Helsingissä 21.2.2002

 

 

Perheiden maailmanrauhanjarjesto ry
Rekipellontie 2
00940 HELSINKI

Sahkoposti: family.peace@icon.fi
Pub. 09-56157556
Fax. 09-56157552

MARTTI LUTHER

(1483-1546, Uskonpuhdistuksen perustaja)

16.9.2001

"Jos Jurna1alliset Periaatteet olisi tunnettu silloin, uskonpuhdistusta ei olisi lainkaan tarvittu."

   Ensiksi, haluaisin ilmaista kiitollisuuteni ja kunnioitukseni. Haluaisin osoittaa taman kirjeen kiitollisuudesta Tohtori Sun Myung Moonille, koska han loysi meille taman erinomaisen aatteen. Mina, Luther, oten toteuttanut uskonelamaa perustanani lukemattomat kokemukset Jurnalan rakkaudesta. Kun osallistuin tahan seminaariin, minulla oli ristiriitaisia tuntemuksia, koska uskonpuhdistus saattaa nayttiiytya tapahtumana, joka toi surun Jumalalle.

   On oikein kutsua Past. Sun Myung Moonia: koko ihmiskunnan Todellisiksi Vanhemmiksi seka Toisen Tulemuksen Herraksi. Mita mina voisin tuoda vastalahjaksi tasta armosta? Tahtoisin kiittaa häntä siitä, etta han toi taivaalliset salaisuudet johdonmukaisesti järjesteltyinä ja ne esiteltiin tässä seminaarissa. Uskon, että pelastuksen tie on ihmiskunnalle avoin. Jurnalalliset Periaatteet on ehdoton totuus, joka sulkee sisäänsa kaikki filosofiat ja uskonnolliset ajatukset. Jos Jumalalliset Periaatteet, systemaattisesti esitettynä kuten ne ovat, olisivat ilmaantuneet Lutherin aikana, uskonpuhdistus ei olisi ollut tarpeellinen eika monta elamää olisi tarvinnut uhrata. On surullista, että monet ihmiset uhrattiin uskonnon nimissa. Jos uskonnolliset ihmiset olisivat vain Jumalalliset Periaatteet, muurit eri uskontojen, rotujen ja näkökulmien väliltä olisivat poistuneet. Miksi totuus on ilmestynyt tässa historian ajassa? En voi tehdaä muuta kuin surra katsoessani taaksepäin historiaamme, joka on täynnä ristiriitoja ja jännitteitä.

   Minkä nimen kautta voisin ilmaista: syvimmän kunnioitukseni ja kiitollisuuteni teille, Past. Tohtori Sun Myung Moon? Olen syvästi liikuttunut ja täynnä kiitollisuutta. Rukoilen, että maanpäälliset onnettomuudet voisivat loppua viemällä laajalti jopa maailman ääriin Jumalalliset Periaatteet ja että Jumalan rakkauden maailma tosiasiassa ilmestyisi maan päälle sinun elinaikanasi. Tohtori Sun Myung Moon, Toisen Tulemuksen Herra, minulla ei vielä ole oikeutta kutsua sinua Isäksi, vai onko minulla? Herra on tullut koko ihmiskunnan vanhempina, mutta ihmiskunnan täytyy kasvattaa itseään ja tulla uudestisyntyneeksi todellisina lapsina. Luulen, että vie kauan aikaa ennen kuin minusta tulee todellinen lapsi. Voitko hyväksyä kaltaiseni henkilön lapseksesi? Tohtori Moon, toimin parhaimman kykyni mukaan tullakseni todelliseksi lapseksi. Kiitokset sydämeni pohjasta, kun löysit meille taivaallisen salaisuuden. Haluaisin päättää taman kirjeen ilmaisemalla syvimmän kiitollisuuteni. Kiitos oikein paljon. Totisesti kiitos oikein paljon. Tulen tekemään parhaani tämän totuuden vuoksi.

Reflections of 120 Christians Who illuminated History