Undisplayed Graphic

Sökandet efter Universums Ursprung

pastor Sun Myung Moon

1 augusti 1996

Undisplayed Graphic

  Ärade gäster, mina damer och herrar!

I samband med att det kalla kriget tagit slut sprider sig en ny förhoppning om fred och rättvisa. Sådana ledare som är oförmögna eller ovilliga att förstå denna nya verklighet spolas bort av förändringarna som väller fram likt en tidvattenvåg.

När vi nu står på tröskeln till ett nytt årtusende, tror jag det är tid att se över våra traditionella tankemönster och modigt gripa tag i de nya möjligheter som bjuds. Det är en stor ära för mig att dela med mig till er av min livslånga strävan efter världsfred och sanna familjevärden.

Det finns två människokategorier: män och kvinnor. Kan man utan vidare besluta sig för att byta sin position? Var din födsel till pojke eller flicka avhängig din egen önskan? Eller föddes du till det oberoende av vad du själv skulle ha föredragit. Det kön vi föds till är absolut och där finns inget val. Vi har inte tänkt ut det själva eller önskat det. Utan att känna till orsaken, resultatet eller processen i vår födelse så föddes vi på ett bestämt sätt.

Hur betydande en person än må vara, är han eller hon i sin varelse inte orsak till sin egen existens utan ett resultat av något. Det måste alltså finnas ett ursprungligt skapande väsen. Vad är detta ursprungliga väsen? Är det manligt? Är det kvinnligt? Man kan kalla detta första ursprungliga väsen Gud, eller vilket annat namn som helst, men detta ursprungliga väsen måste existera. Några av världens mest berömda personer har samlats här idag. Kanske frågar ni: Var är Gud? Visa mig honom och sedan ska jag tro. Men jag varnar er för att ifrågasätta detta ursprungliga väsens existens.

Temat för mitt tal idag är "Sökandet efter universums ursprung". När vi går djupare och djupare i vårt sökande efter universums ursprung kommer vi fram till Gud. Vi lär oss förstå att Gud har den tvåfaldiga karaktären av manligt och kvinnligt. Djur existerar som hane och hona och människor som man och kvinna. Vad vi än studerar i skapelsen, mineralriket, växtriket eller djurriket så iakttar vi att plus och minus på en högre nivå existerar och utvecklas genom att absorbera plus och minus från en lägre nivå. Varför sker detta fenomen? Det är för att skapelsen är ansvarig för fullkomliga människor som är skapelsens herrar. I mineralriket kretsar plus och minus, alltså subjekt och objekt, kring kärlekens ideal och säkrar sin existens genom att förenas enligt detta ideal. På samma sätt förenas i växtriket ståndare och pistill, alltså subjekt och objekt, centrerade på kärlek och existerar sålunda. Den medicinska vetenskapen påpekar idag att t.o.m. bakterier existerar som plus och minus.

Hur förenas subjekt och objekt eller plus och minus? Genom att kyssas? Kärlek är väl inte bara ett koncept, utan också en påtaglig verklighet? Vad är det för någonting påtagligt, som kan förankra kärleken? Alla ni, ärade gäster, må vara berömda, men det finns något som ni inte vet. Ni vet inte vad det är som gör en man till en man och en kvinna till en kvinna. Svaret är: de sexuella organen. Finns där någon här som inte tycker om de sexuella organen? Om ni tycker om dem, hur mycket tycker ni om dem? Fram till nu har ni kanske tänkt att det inte var rumsrent att uppskatta de sexuella organen, men fr.o.m. nu måste ni verkligen värdesätta dem.

Hur kommer världen att se ut i framtiden? Om det är en värld som sätter absolut värde på de sexuella organen kommer den världen då att vara en god eller ond värld? Kommer den att blomstra eller att förgås? Detta är inget skämt. När Gud skapade människan, på vilken del hos henne lade han ner den största kreativa mödan? På ögonen? Näsan? Hjärtat? Hjärnan? Alla dessa organ dör ju slutligen, inte sant? Vad är syftet med Familjefederationen för världsfred? Även om mänskligheten höll på att överskrida de traditionella reglerna för dygd, religion eller andra mänskliga etiska normer, men fortfarande befann sig i absolut harmoni vad beträffar de sexuella organen, och därmed förtjänade Guds välkomnande applåd, vilken slags värld skulle vi då kunna ha?

När vi föds till man eller kvinna, vem äger våra sexuella kroppsdelar? Det är faktiskt så att ägaren av en mans sexuella organ är hans hustru och ägaren av en kvinnas sexuella organ är hennes man. Vi visste inte att de sexuella organen tillhörde det motsatta könet. Detta är en enkel sanning. Vi kan inte förneka den. Också efter historiens framåtskridande utveckling under tusentals år kommer denna sanning inte att förändras.

Varje man anser att hans sexuella organ tillhör honom själv och varje kvinna tror att hennes sexuella organ tillhör henne. Det är anledningen till att världen håller på att gå under. Alla har fel vad gäller äganderätten till de sexuella organen. Alla tror vi att kärlek är absolut, evig och lik en dröm, men den dagen då vi verkligen förstår att ägandet av den eviga kärleken ligger i det motsatta könets sexuella organ kommer världen inte längre att se ut som den gör idag. Det finns otaliga vetenskapsmän och doktorer men ingen av dem har tänkt så här.

Kan någon av er förneka detta? Om ni frågar era föräldrar, era far- och morföräldrar, deras föräldrar, era ursprungliga förfäder, ja t.o.m. Gud som är universums ursprung, alla kommer de att hålla med om det här. Det är en universell lag. Denna sanning kommer att bestå också miljarder år efter det att universum har upphört att finnas till. Den naturliga slutsatsen är den, att när vi står inför Gud kommer Han att döma oss som rättfärdig eller orättfärdig enligt denna orubbliga lag.

T.o.m. Adam och Evas fall hade sitt ursprung i ett brott mot denna lag. Tänk efter. Skulle Gud jaga bort Adam och Eva för att de åt en verklig frukt? Gud skulle inte göra något så meningslöst. Gud jagade bort dem för att de inte motsvarade de mest grundläggande kriterier enligt vilka universum fungerar. På grund av deras misstag rörande kärlekens ursprung kunde de inte erkännas någonstans i kosmos. I mineralriket, växtriket och djurriket är positiv och negativ, dvs de sexuella organen reserverade för den kompletterande partens kärlek. Adam och Eva visste inte detta.

Vad är då de sexuella organen till för? För kärlek. Uppdelningen i manligt och kvinnligt existerar för att finna kärlek. Vilka är Guds karaktärsegenskaper? Gud är absolut, unik, evig och oföränderlig. Vem är då kärlekens ägare? Kärlekens ägare är inte en man eller en kvinna, det är Gud. Centrerade på kärlek och genom kärlek blir Gud och mänskligheten ett. Det är så för att både Gud och människor absolut behöver kärlek.

Vad är det då för sorts kärlek som Gud behöver? Gud behöver sann kärlek. Hur är det med er? Det är detsamma för er och för mig. Precis som Gud behöver absolut, unik, oföränderlig och evig kärlek så behöver också vi absolut, unik, oföränderlig och evig kärlek.
Precis som Gud är i behov av absolut, unik, oföränderlig och evigt bestående kärlek, så är också vi i behov av absolut, unik, oföränderlig och evigt bestående kärlek. Det förefaller som om vi alla liknar Gud.

Gud själv har maskulina och feminina drag. Människor, som skapades till att vara Guds påtagliga objekt, skapades som män och kvinnor. När en man och en kvinna gifter sig, blir de påtagliga plus och minus som representerar Gud. Det är Guds vilja, att vi när vi gifter oss, förenas horisontellt med Guds vertikala kärlek i centrum.

Den mänskliga kroppen representerar jorden på det horisontala planet. Samvetet å andra sidan, har alltid kärlek till det vertikala, och strävar efter de högre vyerna. Av den anledningen söker människan oförväget den plats där hon kan bli ett med Guds vertikala standard. Den platsen måste vara mittpunkten, den plats där man och kvinna skall mötas.

Sålunda, hos varje människa som föds utifrån denna mittpunkt, växer upp genom att erfara barnakärlek, syskonkärlek, äktenskaplig kärlek, kommer den mogna kroppen att motsvara jorden, och det mogna sinnet inriktar sig på Gud. Vid denna yppersta punkt, blir kropp och sinne ett vertikalt och horisontalt, och bildar sålunda en grundval för glädje. Endast där kommer Gud, som är det absoluta varandet, att glädjas i absolut kärlek. Där kommer också man och hustru, som älskande, att glädjas.

När förhållandena mellan föräldrar och barn, man och hustru, bror och syster, som motsvarar respektive nord och syd, öst och väst, framför och bakom, förenas på ett fulländat sätt, med denna mittpunkt som centrum, skapas en perfekt sfärisk form.

Av den anledningen säger man i Orienten, att föräldrar och barn utgör en kropp. Vidare betraktar man man och hustru, och bror och syster, som en enhet. Vari består grunden till denna nedärvda visdom? Den möjliggörs när de tre relationerna formar en sfär, som sträcker sig ut i alla riktningar, med sann kärlek i centrum. Dessa relationer måste bilda en sfär med ett centrum. Det är ämnat att vara bara ett centrum. Förening är möjlig i det att dessa relationer i själva verket har samma centrum. Förhållandet mellan Gud och människor är ett föräldra-barn förhållande. Således måste Gud och människan bli ett med sann kärlek som centrum.

Ärade Damer och Herrar, hur högtstående kan inte den mänskliga ambitionen vara? Ert sinne strävar att nå högre än Gud. Oavsett hur oansenlig en människa må vara, så kan hon åstunda en värld som överträffar Guds ambition. I egenskap av en älskad son eller dotter till Gud, om ni säger till Gud, "Snälla Far, kom!", skulle han då inte komma? Oavsett hur ful en mans hustru må vara, om han verkligen älskar henne, kommer han att följa henne när hon kallar. Med en sammanhållning baserad på sann kärlek, besvarar maken sin hustrus vädjan, den äldre lystrar till den yngre, den yngre lystrar till den äldre. Ingen av dem vill någonsin skiljas från den andre.

Om Gud är för sig själv, känner han sig ensam, eller ej? Hur kan vi komma till insikten att Han känner sig ensam? Ärade Damer och Herrar, har ni kärlek? Är ni i besittning av liv? Har ni sädesceller och äggceller som kan föra er blodslinje vidare? Har ni ett samvete? Ni bekräftar alla dessa saker, men har ni sett kärlek? Har ni sett liv? Har ni sett en blodslinje? Har ni sett samvetet? Har ni någonsin rört vid dessa saker? Ni vet att de finns, men ni kan inte se eller röra vid dem. Ni känner bara till dem intuitivt. Med samma logik kan ni inte, bara för att ni inte har sett eller rört vid Gud, säga att Han inte existerar.

Vad är väsentligt, det som är synligt, eller det som är osynligt? Jag är övertygad om att ni inser, att det osynliga är mer väsentligt än det synliga. Man kan se och röra vid pengar, social ställning och ära, men man kan inte se eller röra vid kärlek, liv, härkomst eller samvete. Vi har dem allesammans, så varför kan vi inte se dem? För att de är ett med oss. När sinne och kropp är i perfekt harmoni, så känner man inte av dem.

Känner ni av era ögonblinkningar? Försök att räkna era blinkningar under tre timmar. Räknar ni hur många andetag ni tar varje dag? Rör vid vänstra sidan av ert bröst med er högra hand. Känner ni någonting slå? Ni kan känna ert hjärta slå. Hur många gånger om dagen hör ni ert hjärta slå? Genom ett stetoskop låter era hjärtslag som bombexplosioner. Men när vi är upptagna, kan de gå veckor och månader utan att vi känner utav det. Tänk efter! Vi känner omedelbart om en liten fluga sätter sig på vårt huvud, men vi kan inte höra vårt hjärta slå, trots att ljudet är hundra gånger starkare än en flugas surr. Det beror på att vi är ett med vår kropp.

Ni kan tycka att det jag nu kommer att säga förefaller oanständigt, men jag skulle vilja ge några exempel. Ni använder alla toaletten varje morgon. När ni har avföring, använder ni då gasmask? Det är inget att skratta åt, jag menar allvar. Om ni befinner er i närheten av någon annan som har avföring, så förflyttar ni er snabbt till betryggande avstånd. Men när ni känner lukten av er egen avföring, så tänker ni inte ens på det. Det beror på att denna avföring är ett med er kropp. Därför uppfattar ni det inte som orent.

När ni var barn, smakade ni någonsin på era snorkråkor? Smakar det sött eller salt? Salt, eller hur? Eftersom ni kan svaret, så måste ni ju ha smakat! Hur kommer det sig att ni inte uppfattade det som orent? För att det var ett med er kropp. Pastor Moon har listat ut något som ingen i hela världen visste.

När man hostar upp slem, så händer det att man sväljer det, eller hur? Ni här i församlingen? Har ni någonsin haft den erfarenheten? Var ärlig. Hur kom det sig att ni inte uppfattade det som orent? För att slemmet var ett med er kropp. Vi äter alla tre mål om dagen, frukost, lunch och middag. Tre decimeter nedanför er mun, finner vi en gödselfabrik. Genom att äta tre gånger om dagen, så förser vi gödselfabriken med råmaterial. Efter att ha insett detta, kan ni fortfarande stoppa in mat i er mun med gaffel och sked? Vi känner till att vi har en gödselfabrik i vår mage, men vi fortsätter att leva, utan att känna dess närvaro. Varför känner vi ej av dess närvaro? För att vi är ett med den. På samma sätt har vi kärlek, liv, härkomst och samvete, men i det att vi är ett med dem i harmoni, så känner vi inte av dem.

Precis som oss, har Gud kärlek, liv, fortplantning och medvetande, men Han kan inte uppleva dem ensam. Därför att de är fullständigt i balans kan Gud inte känna dem. Det är av detta skäl som också Gud är i behov av en partner, ett objekt. När man är ensam, kan man inte känna sig själv. Men när en man uppenbarar sig för en kvinna, och en kvinna uppenbarar sig för en man, exploderar kärleken och härstamningen som blixt och dunder. Ni måste bli fullständigt medvetna om detta. Vi har levt utan att känna till denna sanning.

Vem är då Guds kärlekspartner? Är det en apa? Om människor är verkan, kan då apor vara orsaken till vår existens? Kan apor vara våra stamfäder? Tala inte ens om sånt nonsens. För att livet skulle ha kunnat börja från en amöba och nå till mänsklig form, måste det passera genom kärlekens portar på tusentals nivåer. Fortskrider livet automatiskt? Absolut inte. Det är på samma sätt med alla djur. Arternas delning är mycket strikt. Ingen kan överträda arternas delning. Om de materialister som tror att apor är våra förfäder korsar en människa och en apa, tror ni att en ny livsform kommer bli resultatet? Det kommer att misslyckas oavsett hur många tusen år de håller på. Varför fungerar det inte? Tänk på den saken.

Vad är det då som Gud behöver? Vilken del av din kropp behöver Gud mest av allt? Dina ögon? Händer? Dina fem sinnen? Inom sig, har Gud både maskulinitet och femininitet, men för att kunna existera som Fader, måste han vara ett manligt subjekt. Med detta i åtanke, kan man då säga att Gud behöver en kärlekspartner? Vem eller vad av Hans skapelse skulle då kunna vara Hans kärlekspartner? Är det enbart mannen? Eller kan kvinna ensam bli Guds kärlekspartner? Vilken slags partner vill Gud ha? Behöver Gud någon med stor rikedom? Behöver Han en partner med kunskap, eller någon med stor auktoritet? Nej, inget av detta spelar någon roll. Gud vill ha en kärlekspartner. Det vill säga, den plats där mannen och hustrun blir ett genom sina sexuella organ, är där Gud vill finnas och möta oss.

Varför är det platsen där mannen och kvinnan blir ett centrerat på Gud? Det är därför att kärlek är absolut, och det är platsen där man och kvinna har en absolut önskan att förena sig. Horisontalt sett, mannen, som är plus, närmar sig detta centrum, och kvinnan, som är minus, närmar sig också detta centrum. Även hos Gud förenar sig den maskulina karaktären och den feminina karaktären som plus och minus. Den föreningen hos Gud, som ett större plus, blir ett med ett större minus, nämligen föreningen mellan man och kvinna. Frågan är under vilka omständigheter som den föreningen kan komma att ske.

Vad är äktenskap? Varför är äktenskap viktigt? Äktenskapet är viktigt därför att det är vägen till kärleken. Det är vägen till skapande av liv. Det är vägen där en mans liv och en kvinnas förenas till ett. Det är platsen där en mans härstamning och en kvinnas förenas till ett. Historien framträder genom äktenskapet, och från äktenskapet föds nationer och en ideal värld tar sin början. Utan äktenskapet finns det ingen mening för individer, nationer eller en ideal värld att existera. Detta är formeln. Man och kvinna måste bli absolut ett. Föräldrar och barn måste bli absolut ett med Gud, älska Gud, och leva och dö med Gud. Och när de dör och går till den andliga världen, blir det den plats som kallas Himlen. Men det har aldrig funnits någon individ, familj eller nation som har uppfyllt detta ideal, världen och mänskligheten har aldrig etablerat detta ideal, och av den anledningen är Himmelriket som Gud önskar se, tomt. Alla som dött hittills har hamnat i helvetet (mellan Jesus i Paradiset och helvetet övers. anm.). Ingen har kommit in i Himmelriket.

Från detta perspektiv, förstår vi att Jesus kom som mänsklighetens Frälsare men han kunde inte komma in i Himmelriket. Istället kom han till Paradiset. För att kunna komma in i Himmelriket, hade Jesus behövt skapa en familj. Det är därför Jesus vill komma tillbaka. Det var meningen att Jesus skulle gifta sig, ha en familj, tjäna och leva med Gud i denna familj, och sedan gå in i Himmelriket med denna familj. Han kunde inte komma in i Himmelriket ensam. Därför står det i Bibeln, Allt ni binder på jorden skall vara bundet i himlen, och allt ni löser på jorden skall vara löst i himlen. Vi måste lösa problemen på jorden. Sjukdomen uppstod på jorden, den måste botas på jorden.

Mänskligheten härstammar från fallet. Därför vistas vi i fallets rike och kan inte komma in i Himmelriket utan att göra en grundval för att lyfta oss över det fallna. Människan i det fallnas rike måste förstöra detta välde oavsett hur svårt det är. Därför sa Jesus, Den som vill rädda sitt liv skall mista det, men den som mister sitt liv för min skull han skall rädda det. För att kunna korsa denna dödens väg, måste vi genomborra den och lyfta oss upp genom att riskera våra liv.

Era familjer befinner sig i fallets rike. Det samma för era släkter och nationer. Ni måste kämpa och vinna. Fallet skedde i Adams familj. Fick Adam och Eva barn före eller efter de jagades ut ur Edens lustgård? De fick barn efter att de hade jagats bort, de skapade sin familj utan att ha någon relation med Gud. Hur kan man komma in i Himmelriket utan att känna till detta? Det är otänkbart, man kan inte uppnå ett fullkomligt ideal genom okunskap. Detta är min varning till er.

Be över om pastor Moons ord är sanna. Ingen känner till hur många prövningar jag har fått utstå för att finna denna väg. Fastän jag inte begått något brott, fick jag genomlida sex olika fängelsevistelser för att kunna finna denna väg. Med hjälp av denna sanning, kan jag uppfostra och leda unga människor rätt på en timme. En del påstår att jag hjärntvättar ungdomar, men i själva verket upplyser jag dem med logisk sanning. Ateister har tystnat sedan de misslyckades med att vetenskapligt och logiskt bevisa att Gud inte existerar. Å andra sidan, anklagar kristna oss, ropar hädelse, därför att våra läror skiljer sig åt och de försöker krossa oss. Men i detta fall är den så kallade hädiska kulten på sanningens sida.

Satan hatar allt som står på Guds sida, och Gud hatar allt som finns på Satans sida. Finns det någon i hela världen som tyckt om pastor Moon? Ni kom hit för att ni förstår vad pastor Moon gör. Ni kom inte utan att veta detta.

Ungdomar i det forna Sovjetunionen, där det nu finns ett ideologiskt vakuum, rustar sig intellektuellt med ett enighetsperspektiv genom studier av omfattande texter om etik på högstadieskolor, gymnasier, universitet och till och med i fängelser. Tretusensexhundra skolor i det forna Sovjetunionen använder dessa texter. De anser att min lära är det enda sättet att stå emot ett nedbrytande inflytande av dekadent västkultur av homosexualitet och fri sex. De proklamerar, "Vi måste överträffa Amerika", som opponerar mot pastor Moon! De vill gå förbi Amerika när det gäller att följa pastor Moon.

Mina Damer och Herrar, tycker ni om Gud? Tycker Gud om att se pastor Moon göra detta arbete? Kan Vatikanens lära harmoniera med pastor Schullers, som också deltog vid The Inaugural Convention of the Family Federation for World Peace? Deras läror skiljer sig åt. Fråga då Gud vems lära som är sann. Vad tjänar det till att jag berättar för er att er förståelse av Jesus och Jungfru Maria är felaktig? Men en sak måste ni förstå mycket väl: Det som inte löses på jorden, löses inte i himlen. Pastor Moon, som visste detta vid en tidig ålder, har vigt sitt liv till att gå denna väg.

Borde Jesus ha gift sig? Jesus skulle ha gift sig. Är Jesus en kvinna eller en man? Om det finns ett kvinnligt helgon, skulle inte Jesus vilja gifta sig med henne? När Gud skapade Adam och Eva, gav Han dem egna sexuella organ. Varför gjorde Han det? Skulle Gud ha gift sig med dem när de blev fullkomliga, eller inte?

Problemet finns i fallet. På grund av fallet, flyttades deras blodslinje från Gud till Satan. Därför jagade Gud ut dem ut Edens lustgård. Ursprungligen skulle Adam och Eva ha blivit Guds kropp, i position av Guds brud. På ett sätt kan man säga att fallet smittade Guds kropp och ideal med en sjukdom, eftersom Adam och Eva agerade som Guds fiender. Kan ni föreställa er hur mycket Guds hjärta led när Han såg vad som skedde? Människans fall är graven i vilken du begraver dig själv. Det var en expropriering. Det var roten till fri sex såväl som ursprunget till individualism.

Vilken sorts nation är Amerika idag? Det har blivit till en nation av extrem individualism, en nation vars folk strävar efter privata intressen, frossar i mat och fri sex. Är Gud välvilligt inställd till detta? Vad är målet med en sådan extrem individualism? De överger himmel och jord, världen, nationen, samhället, sin familj och till och med sina farföräldrar. Dessutom förlorar de sina föräldrar och syskon. Därför lever de som zigenare och drar omkring som hippies, utan en plats att gå till när det regnar och snöar. På så sätt drivs de till att sluta sina liv med självmord. Detta är ett resultat av individualismen.

Det ursprungliga sinnet vill inte beskydda denna extrema individualism och det absurda förhärligandet av privatlivet. Det ursprungliga sinnet vill ta emot kärlek från universum, nationen, vårt samhälle och våra föräldrar. Men eftersom folk går den motsatta vägen, slutar deras samveten att fungera och de känner en konflikt med sitt ursprungliga sinnelag. Därför vill fler och fler dö istället för att leva, och begår i praktiken självmord genom att ta droger. Vi blir vittnen till att orden 'Som man sår får man skörda' blir verklighet.

Vilken sorts utsäde planterade Adam och Eva i Edens Lustgård? Det var utsädet som ledde till fri sex. Kan detta förnekas? Detta är anledningen till att de täckte över sina könsorgan. Är det inte så att även barn vet att de måste dölja för sina föräldrar när de stulit kakor, som föräldrarna gömt undan. Detta ligger i den mänskliga naturen. Om frukten från Kunskapens Träd på Gott och Ont var en verklig frukt, så skulle Adam och Eva ha täckt över sina munnar eller händer istället. Så, varför täckte de över sina nedre delar?

Pastor Moon är en intelligent person. Jag gör inte vad jag gör därför att jag är er underlägsen. För att återupprätta Adam och Evas syndafall är det mycket logiskt att säga att vi måste vända om och gå en väg i helt motsatt riktning i förhållande till syndafallets väg. Vi härstammar från ett ursprung som är på väg till helvetet och detta beroende på syndafallet. Detta är anledningen till att Messias måste komma.

Messias kommer lik ägaren som skulle grunda familjen i Edens Lustgård, som ursprungligen var Guds avsikt. Vi måste förstå detta tydligt. Det måste vara logiskt. Först borde Messias bilda en familj som tjänar Gud. Utifrån denna familj skulle han sedan etablera en nation. Därför är familjen lösningen. Centrerat på Messias familj skulle detta bli en ympningsprocess. Problemet är, vem kan rädda mig från denna förgängliga värld? Det är därför man har slagit in på vägen i helt motsatt riktning.

Titta på Gamla Testamentets tidsålder. Gottgörelserna utfördes baserat på principen - öga för öga, tand för tand. Se på Rebecka, Isaks hustru. Är inte hon den som stal välsignelsen från Jakob genom att lura sin äldste son, Esau, och sin egen make Isak? Varför skulle Gud älska en sådan kvinna? Hur kan vi ha tilltro till en sådan Gud? Ingen framtill idag har kunnat ge svar på dessa frågor. Pastor Moon är den förste personen som kan besvara dessa, därför att Pastor Moon är den ende som känner till Guds hemligheter.

Alltså, låt oss nu upptäcka skiljelinjen mellan Himmelriket och helvetet. Är den uppe i skyn? Var är den? Är det ert könsorgan? Detta är ett allvarligt ämne. Detta har vänt upp och ner på Himmelriket och helvetet. Vem kan förneka detta? Detta förklaras i kapitlet, "Människans Syndafall", i de Gudomliga Principerna, som är Pastor Moons lära. Om du betvivlar detta så fråga gärna Gud. Du kan inte avfärda Pastor Moons Gudomliga Principer, som rymmer ett innehåll långt bortom era vildaste drömmar. Dessa presenteras genom logiska förklaringar och välorganiserad struktur.

Om ni funderar över ifall Pastor Moon kommer att hamna i Himmelriket eller i helvetet, var då snäll och dö och gå till den andliga världen. Där kommer ni att finna svaret. Om ni känner er upprörda över mitt framförande här i kväll, kan ni i så fall begå självmord för att ni verkligen ska få finna svaret. Ni måste inse att Pastor Moon har övervunnit döden hundratals gånger för att finna denna väg. Pastor Moon är mannen som fick Gud att gråta hundratals gånger. Ingen genom historien har älskat Gud mer än Pastor Moon. Detta är anledningen till varför Pastor Moon aldrig kommer att förgås, även om världen försöker göra slut på mig. Det beror på att Gud beskyddar mig. Om ni träder in i sanningens kungarike som förkunnas av Pastor Moon, skulle ni också få del av Guds beskydd.

När ett könsorgan används på samma sätt som en blind person som mållöst vandrar omkring utan riktning, kommer det oundvikligen att leda er, som dess ägare, till helvetet. Av samma anledning kommer man att bli ledd rakt upp till Himmelriket när han eller hon använder könsorganet i enlighet med Guds standard på absolut kärlek. Detta är en uppenbar slutsats.

Idag står vi inför ett allvarligt ungdomsproblem, därför att Adam och Eva i det fördolda sådde fröet som ledde till fri sex , p g a syndafallet i deras ungdom. I den Yttersta Tiden, d v s skördetiden, måste världsfenomenet av otyglad fri sex ibland ungdomen uppkomma.

Satan visste att återkomstens herre skulle komma i den Yttersta Tiden med strategin att rädda mänskligheten, som befinner sig i syndens rike, genom att upplyfta henne till den absoluta kärlekens rike, centrerat på Guds sanna kärlek. Satan är oförmögen att finna en annan kärleksstandard förutom den som är baserad på fri sex, som introducerades av ärkeängeln i Edens Lustgård. Därför upplever vi att hela världen håller på att kläs av genom fri sex och knuffas i dödens riktning. Hela mänskligheten är tvingad att i den Yttersta Tiden vandra denna väg som ättlingar till ärkeängeln. P.g.a. dagens människosläkte är avkomma till Adam och Eva, som föll i Satans makt i Edens Lustgård, kan Satan framfusigt hävda inför Gud att han har rätt att göra precis vad han vill med alla män och kvinnor i denna värld.

Gud vet vad Satan vill. Genom fri sex vill Satan stoppa varenda person att återvända till Gud. Med andra ord, Satan vill tillintetgöra hela mänskligheten och skapa ett helvete på jorden. Är inte världen som vi lever i idag helvetet på jorden? Därför kommer vi att finna vägen till Himmelriket genom att gå 180 grader i helt motsatt riktning i förhållande till den riktning som helvetet har här på jorden. När återkomstens herre kommer, kommer han att visa oss vägen som leder i helt motsatt riktning. Detta är vägen ut som ska rädda världen och leda oss till Himmelriket.

I så fall, vilken är då vägen som leder åt rakt motsatt håll i förhållande till den som leder till fri sex? Vägen av fri sex anlades p.g.a. de falska föräldrarna. Därför var de Sanna Föräldrarna tvungna att komma för att rätta till den felaktiga vägen. Gud kan inte ingripa. Ingen myndighet eller någon militär, ekonomisk eller politisk makt kan göra det heller. Falska föräldrar var orsaken till det. Därför behöver de Sanna Föräldrarna öppna den med skalpell. De Sanna Föräldrarna måste operera med sin skalpell; det är den enda väg som kan rädda Mänskligheten.

Den som syndar måste gottgöra sin synd. Det var inom familjen som det falska äktenskapet ägde rum. Detta förvanskade människans härkomst i helt motsatt riktning. Av denna anledning måste de Sanna Föräldrarna komma för att förrätta vigslar som är i helt omvänd riktning, detta för att öppna vägen till Himmelriket.

Vad förväntade sig alltså Gud av Adam och Eva? Gud förväntade sig absolut sex från dem. Ni, världens ledare som samlats här i kväll, var så snälla och lär er denna sanning och ta den med tillbaka till era hemländer. Om ni startar en kampanj för att säkra absolut sex i ert land, kommer era familjer och er nation att gå raka vägen till Himmelriket. Där det finns absolut sex kommer ett absolut par att automatiskt dyka upp. Yttranden som: fri sex, homosexualitet och lesbiskhet kommer att på ett naturligt sätt försvinna.

Pastor Moon har levt hela sitt liv för att övervinna lidandets väg med syftet att sätta i gång denna typ av rörelse över hela världen. Nu har tiden kommit för Pastor Moon att blåsa segerfanfaren och skaka om hela världen. Därför är jag tacksam Gud.

Familjen lägger hörnstenen till vägen som leder till världsfred. Det var i Adams familj som grunden till mänskligt hopp och glädje fördärvades. När vi därför nu grundar Familjeförbundet för Världsfred så kommer vägen, som leder i helt motsatt riktning i förhållande till den satanska världen, att vara öppen. Så, vad mer kan vi göra än att tacka Gud för detta? Det finns ingen frihet, glädje och ideal utan att följa denna väg!

Jag önskar att ni kunde koncentrera er på det absoluta könsorganet, unika könsorganet, oföränderliga könsorganet och eviga könsorganet och använda detta som er grund för att följa Gud. Ni borde inse att denna grund skulle kunna bli en grund till kärlek, liv, blodslinje, och samvete. Vi måste också inse att Guds kungarike här på jorden och i Himmelriket kommer att börja på detta fundament.

Om alla män och kvinnor kunde erkänna att deras könsorgan tillhör deras äkta hälft, skulle vi alla buga djupt och bli ödmjuka när vi erhåller kärlek från vår äkta hälft. Kärleken kommer endast till er från er partner. Det finns ingen annan kärlek än kärleken som är till för någon annans skull. Vi måste komma ihåg att vi kan finna absolut kärlek där vi oinskränkt lever för andra. När ni kommit hem igen bör ni förvänta er att föra krig mot den satanska världen.

Varhelst ni kommer, försök sprida Pastor Moons budskap genom TV och annan media. Ni kommer aldrig att förgås. Vilken kraft kan vända denna helvetesvärld? Det är inte möjligt att åstadkomma detta om inte våra könsorgan används i överensstämmelse med en absolut, unik, oföränderlig och evig standard koncentrerad på Guds sanna kärlek, som är absolut, unik, oföränderlig och evig kärlek. Gud är den ursprungliga ägaren till alla könsorgan.

Låt oss alla tillsammans gå framåt för denna gemensamma sak. Låt oss bli förtruppen som kommer att förverkliga Guds sanna kärlek. Detta är den riktiga kallelsen för Familjeförbundet för Världsfred. Återvänd nu hem och försäkra för er andra hälft att era könsorgan är absoluta, unika, oföränderliga och eviga. Tillkännage att ert eget verkligen är er äkta hälfts och vad er äkta hälft fram tills nu så väl har beskyddad verkligen tillhör er. Och ge ert hedersord på att ni kommer att leva ert liv med tacksamhet och tjäna er äktenskapspartner för alltid. I sådana familjer kommer Gud att bo för evigt och centrerat på dessa familjer kommer familjen på världsnivå att börja mångfaldigas. Jag hoppas verkligen att var och en av er kommer att delta i nästa välsignelse bestående av 3 600 000 par. Genom att göra så kommer ni att grunda en sann familj som kan inregistrera sig i Guds rike här på jorden.

Tack så mycket. Amen.